Nosaltres

Pels voltants de l’any 1995 es van crear ELS MARXOSOS DEL VALLÈS, per un grup d’entusiastes de la música, el teatre i el ball, representant un esdeveniment important dins el món de l’espectacle afeccionat, que va tenir com a objectiu principal l’entreteniment de la gent gran, motiu pel qual la majoria d’actuacions eren fetes a Casals d’Avis.

Activitats

Tal com es pot entreveure, la nostra activitat es centra en dues vessants: l’artística i la social. 

En el tema artístic amb el Show (en “Play Back”), Teatre i Espectacle musical, es realitza,
normalment, en Casals d’Avis, Centres Cívics, Residències, Teatres, etc.
Una activitat destacable és la nostra participació a les “Fires de la Gent Gran de Sant Cugat”, on ha quedat ben palès l’alt contingut artístic de tots els que intervenim.
 
En l’apartat social, cal fer esment a l’esforç del nostre grup a fi d’aconseguir el reconeixement dels valors de la gent gran, així com intentar fer entendre a qui correspon, l’alta estima que, per la seva entrega al llarg de la seva vida a la societat, mereixen i que malauradament en molts casos, masses, s’ignora.
 

Serveis

Per nosaltres, el servei més important, es ser capaços d’ajudar a la Gent que per diverses causes, vellesa, malaltia, solitud, incapacitat, etc, precisa afecte i ajut. 
Compartir amb ells una estona, distreure’ls, fer-les aflorar a vegades un tímid, però valuós, somriure, és una satisfacció tan gran, que tot l’esforç passat en hores d’assaig, estudi, etc, el donem per ben empleat; us podem assegurar que a vegades, viure la felicitat d’una persona discapacitada ens ha emocionat tant, que no hem pogut contenir l’emoció. 

Participa

Envieu fotografies i vídeos

Ens agradaria que ens féssiu arribar les fotografies i vídeos que hàgiu fet vosaltres o el vostre fotógraf de confiança, de alguna de les nostres actuacions i que més us agradi.
Si la teniu en format digital ho podeu fer mitjançant e-mail o personalment al Casal de Valldoreix, indicant que es per la WEB de “Els Marxosos”. Una vegada analitzat el material rebut, s’estudiarà la seva viabilitat per per poder-les publicar a la nostre WEB.

Dona’ns la teva opinió

Ens agradaria saber la vostra opinió sobre les nostres actuacions, així com també voldríem els vostres comentaris i suggeriments.
Volem millorar, és per això que comptem amb tu.